HC-Rom

13 av våre rom er spesielt tilpasset personer med funksjonshemninger og har en forbindelsesdør til naboværelset. Rommene er 25 kvm store og har elektriske dører for enkel tilgang. De har også garderobeskap tilpasset bruk av rullestol. Rommene er utstyrt med TV, gratis WIFI, mini-kjøleskap, koffertkrakk og et skrivebord med stol. Badet har en hevbar og senkbar servant, dusj med krakk og håndtak ved toalettet.

Vi tilbyr også noen rom som er tilpasset for personer med nedsatt hørsel. Disse rommene har mulighet for tilkobling av høreapparat til TV-en. Dette gjøres enkelt ved hjelp av en fastmontert optisk lydkabel (TOSLINK) i TV-en.

Hvis du har spesielle behov for ditt opphold, ber vi deg om å ta kontakt med hotellet før ankomst. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine behov og sørge for at oppholdet blir så behagelig som mulig.

Vær oppmerksom på at røyking ikke er tillatt verken på hotellrommene eller i fellesområdene på hotellet. Hvis du ønsker å røyke, kan du kontakte resepsjonen for veiledning til et godkjent røykeområde. Vennligst merk at det kan påløpe rengjøringsgebyr dersom det blir oppdaget røyking på hotellrommet.